torsdag 23 juni 2011

Skrämmande!

Idag fick vi hämta hem vår nya bil! Blev hämtade av Stefan som just köpt en ny bil han också, en orangeröd Cevrolet från... hmm.. var det 70 eller 80-talet?! Vi fick i alla fall provåka den till Birsta där vi sedan hämtade vår egen pärla. Vi fick faktiskt bilen lite billigare för att killen som sålde den till oss gjort nått fel med helförsäkringen. Dessutom skickade han med 2st chipspåsar, några Pepsi och två whiskeyglas som extra present. Lite förvånande, men kul!
Sedan åkte vi raka vägen till Systemet i rusningstrafik, ett under att man tog sig fram nånstans. Nästa anhalt var Casa Martin. Pontus och Stefan visade upp sina nya inköp för honom och vi pratade om hur vi ska styra upp midsommar. :) Sedan drog vi vidare till svärfar så att han fick kika lite närmare på bilen han också. Än så länge har vi bara hört positiv feedback om köpet, och det känns ju bra. Vi är så himla nöjda! Har hunnit med att storhandla också, inte ens det känns ju särskilt jobbigt längre när man har eget fordon.

Igår kväll såg vi en skräckfilm, Insidous. Skumt namn men den var precis som lovat jäkligt creepy. Jag låg halvt bakom Pontus och smygkikade med ena ögat genom stora delar av filmen. Det var gott om "hoppa till- klipp" kan jag lova. Bra rulle om man vill bli skrämd halvt från vettet och få starka obehagskänslor precis innan man ska gå och lägga sig. Jag funderar starkt på att aldrig köpa en babymonitor efter detta! Dels på grund av vad som hände i filmen men också på grund av andra skräck-"historier" som haft sådana inblandade. Huga.

Inga kommentarer: