tisdag 30 augusti 2011

Sus Möhippa!

Pappa med Sussi på släp
Måste bara säga att möhippan för syrran blev så himla lyckad! Har inte skrivit något om planerna för den eftersom Sussi herself förmodligen hade råkat läsa det då... men Anne och jag hade planerat möhippan i några veckors tid och lagt ner stor möda på att så många som möjligt skulle kunna vara med. Självklart ville vi också göra den så minnesvärd som möjligt, genom att trycka in en massa roliga händelser och aktiviteter från morgon till sena kvällen! Det tar för lång tid att skriva om allt i detalj men detta var vad som hände, kortfattat:

I lördags drog det igång. Det började med att Sussi rövades bort på motorcykel på morgonen, efter ett varv i Sollefteå centrum, med tiaran fasttejpad på hjälmen lämnades hon sedan hos våra föräldrar. Där fick hon träffa några av sina vänner, dricka skumpa, äta snittar, ta på sig möhippeoutfit, svara på roliga frågor om sin blivande samt luras iväg på en tur med en risigt lövad åkgräsklippare.


Fyllechaffisen
Efter det bar det av till Sundsvall och Birsta. Där blev hon bortförd av vakter för fylleri, överraskad till nästan chocktillstånd av fler av sina vänner, fick käka pizza vid kalasdukat bord, bli sminkad på Make Up Store, utföra pinsamma uppdrag i butiker samt välja outfit för kvällen under tidspress.

Därefter åkte vi till Nöjeshallen och åkte Go-cart, körde ett lasergame samt red på en hal jättepenis! Sist men inte minst hade vi alla förfest hemma hos mig och Pontus och ännu lite senare utgång, för alla utom den gravida som var för trött och agerade taxi.

Sussi verkade hur som helst jättenöjd med sin möhippa och det är ju all "möda" värt. TACK till alla som var med och gjorde Susannes möhippa så bra som den blev! Sussi, du är värd allt och lite till!

(Hoppas kunna lägga upp nån mer bild från möhippan så småningom).

1 kommentar:

Babbi - Bloggdesigner & Fotograf sa...

Ni verkar haft det roligt! Kul att man fick se bildspel på bröllopet :) Sagt det förut o säger igen; Du gjort ett kanon jobb med den fina boken.