lördag 13 augusti 2011

Lördag 87,5%

I morse blev det låång sovmorgon! Gick och la mig kring 02 igår natt, men fick kliva upp igen vid 03 för att äta en skål med havrepuffar. Pontus satt uppe och spelade Black Ops med Martin. Jag körde också en runda härom dagen tillsammans med dem plus Jennifer. Det gick ju som det gick...

Igår kom förresten svärfar och Katja hit på kaffe och smörgåstårta. Idag har svärmor och Tommy varit här på samma! Nu finns det bara en liten tallrik kvar efter totalt två ugnsplåtar med tårta! Om man räknar med tårtan jag gjorde till Pontus fest då. Det är roligt att bjuda på mat när det blir så lyckat! :) Fick beröm för bålen också! Ska göra ett receptinlägg på den sedan. :)

Vi fick jättesöta kläder i strl 62 som gick i rosa och lila från Marie och Tommy. Dessutom fick vi ett par jättefina skinnhandskar (tummlösa) med riktigt ull i till vintern! Nu ligger kläderna i tvättmaskinen innan de viks ner i vår lilla klädlåda. Inte så himla länge kvar nu till de ska användas (87,5% gjort). Längtar!

Pontus sitter och gör lite musik och jag har en målarduk som håller på att torka. Ska måla ett sött motiv att ge bort till Tess i dop-present! Det gör inget om mamma Susanne skulle råka läsa, för hon vet ju ändå inte vilket motiv det är på den! ;) Så nu ska vi vara lite kreativa en stund, ciao!

(väntar med spänning till i morgon då den officiella visningen på radhuset har varit!)

Inga kommentarer: