söndag 2 oktober 2011

Snäll & fin - inget grin!

Så här snygg var jag idag när vi hälsade på
hos farfar och Katja! Klänningen har jag fått
av kusin Tess!

Nu har vi haft vår lilla Saga i hela 12 dagar! Vi har hunnit med att träffa och hälsa på en massa folk redan;  mormor och morfar, farmor, farfar, mostrarna, faster Amanda, farbror Jonas, gudfar Stefan samt Hannah, professor Martin och Jennifer, Cattis, Alex mfl.

Jag trodde inte att vi skulle orka åka någonstans alls de första veckorna, men vi har redan åkt fram och tillbaka till både morföräldrarna i Sollefteå och farföräldrarna i Sundsvall, till sjukhuset för återbesök samt tagit en tur på Birsta i barnvagnen. Fullt ös med andra ord! I morgon kommer Trygg - Hansa på besök för att prata om barnförsäkring och på tisdag kommer en barnmorska på hembesök. Då får vi veta nya vikten och längden. På återbesöket fick vi veta att Saga gått ner 2 hg, vilket är helt normalt eftersom mjölken inte hade kommit igång riktigt än. Det händer saker hela tiden och dagarna går så himla fort!

Saga är supersnäll, äter med jämna och täta mellanrum så att mamma får vara vaken på nätterna, men det är väldigt sällan som det är något gnäll från henne. Ibland när vi byter blöjor eller när det tar för långt tid att servera maten... men annars ska vi inte klaga! Allt verkar fungera som det ska och det är vi såklart väldigt tacksamma för!

Älskar vår lilla prupp! <3

Inga kommentarer: