lördag 15 oktober 2011

Allt är ett projekt

Saga sitter stadigt i bärselen!

Man är bra bunden till hemmet numera. Bara att gå och slänga soporna blir ett nästan omöjligt projekt när man har en liten som man inte kan lämna vind för våg! Men, igår testade bärselen som vi fått av Martin. Den fungerade perfekt! Saga var nöjd över att sitta i den och jag var ännu nöjdare som hade båda händerna fri! Soporna blev slängda och varor blev handlade. Tack igen Martin för en superbra present, lovar att kränga på den på Pontus när han har kommit hem!

Idag fick vi hjälp med att byta till vinterdäck på bilen. Farfar Kenneth och farbror Jonas kom hit och hämtade däcken, bytte ut dem, lade upp sommardäcken på vinden och tvättade till och med bilen åt oss! Himla snällt av dem, Pontus hann ju inte eftersom han blev kallad till Norge så tvärt... och jag hade tänkt ta med mig Saga till Solle nästa vecka, så bra att det blev gjort! Farfar hjälpte mig även att få hem lite ersättning till Saga som jag ska testa ikväll. Hoppas på att hennes mage ska bli bättre för igår krånglade den i flera timmar! Stackars liten... 

Ungefär 100ml ersättning i Sagas mage... ca 20ml innanför min tröja...! Hoppas denna nya mat ska vara snällare mot magen!

Inga kommentarer: