onsdag 7 september 2011

Nästa lördag


Idag var vi på banken för att kika på hur vårt lånelöfte skulle kunna se ut. Vi hade redan innan vi kom dit bestämt oss för att inte gå vidare med köpet, trots att vi i princip redan tackat ja genom att bjuda mest på det. Den största anledningen till att vi tänkte om var den stundande ankomsten av vår lilla bebis! Det har dragit ut på tiden att hitta boende och precis när vi hittar ett bra alternativ så blir det precis när det är som sämst för oss att flytta. Den kan ju faktiskt komma vilken dag som helst nu. Men det var bra att prata med banken, så vi vet hur de ser på saken. Vi kommer att bo kvar i vår tvåa ett tag till, fixa lite med lägenheten i lugn och ro, lägga ut den för försäljning när vi känner oss redo och sedan hoppas på att det finns lite lediga objekt framöver!

Vi var och storhandlade på ICA idag också. Utöver det vanliga på inköpslistan fanns diverse bebisgrejer som är bra att ha när bebisen har kommit. Första paketet blöjor inhandlat! Ungefär 10 000 to go?! 

Fortfarande liv i luckan i magen, pigg liten bebis! Dock inga tecken på att den är på väg ut än... Nästa lördag är dagen D (17sept)!

Inga kommentarer: