onsdag 29 februari 2012

Lite blandat

 Det har varit så himla fint väder de senaste dagarna att det känns som att det är i slutet av april snarare än februari! Jag får så mycket energi av solljuset och det är så himla skönt att orken är tillbaka. De mörkaste vintermånaderna är bra dryg!

Började morgonen med en kopp kaffe på balkongen och avslutade dagen med REA-shopping på Hus&Hem tillsammans med Stefan och Hannah! Däremellan hann även Pontus, jag och Saga med att hälsa på Tompa och hans nyblivna fru! Fick veta att de ska få tillökning i sin "lilla" familj på redan 4 barn, tre hundar och två katter. Där ligger vi i lä!

I övrigt så rullar dagarna på som vanligt. Pontus är fortfarande hemma med ont i ryggen, men den har blivit lite bättre så han har meddelat jobbet att han kan åka och jobba så snart han behövs. Vi har det i alla fall himla bra här hemma och det är mysigt att vi får vara tillsammans så mycket nu, speciellt när Saga utvecklas så fort! Nu kan hon gå, om än lite vingligt, när man håller henne i händerna, så himla duktig! Hon är nyfiken på allt och skrattar och är glad i stort sett hela tiden!

Gott att tugga på när tänderna jäklas

Händerna fungerar också bra som bitobjekt

I mammas skor
Blir så stolt när hon får gå "själv"



X-box med pappa och farbror Stefan
Ett av REA-fynden på Hus & Hem!

Inga kommentarer: