fredag 17 februari 2012

Händelsernas centrum


Nu har det hunnit hända mycket sedan sist jag skrev! Bland annat har Saga börjat äta majskrokar, hon grimascherar ofta precis när hon får en ny och ser väldigt skeptisk ut, men sedan smaskar hon glatt i sig hela kroken.
Hon har stått i hoppgungan en hel del, skuttar och snurrar och älskar när man gungar på eller busar och dummar sig framför henne! På tal om busa, nu är det hur kul som helst att kittla och jäklas med Saga för hon skriker (av glädje) och skrattar verkligen på riktigt nu. Mest kittlig är hon på sidan vid revbenen och på låren.
Saga har blivit riktigt duktig på att vända sig på sidan, både från mage och rygg... har till och med rullat runt nån gång. Första gången hon rullade från mage till rygg missade både Pontus och jag det hela, för plötsligt så låg hon bara där på rygg och tittade på oss som att inget särskilt hade hänt! Rackarunge!

Det ser för övrigt väldigt lustigt ut när Saga ligger på mage, för hon försöker med alla krafter att ta sig framåt. Hon dyker ner med ansiktet och nästan mular sig själv samtidigt som rumpan åker upp och benen far fram och tillbaka i världens fart. Sedan tittar hon upp och rumpan åker ner, inser att hon inte tagit sig dit hon vill och börjar om igen! Riktigt underhållande att observera tycker mamma!

Igår låg Saga i sitt babygym och vi satt framför TV:n. Plötsligt började hon att låta väldigt lustigt, som en stor skränig fågel ungefär! Hon höll på ett bra tag med sina läten och vi skrattade halvt ihjäl oss! Vi har inte många tråkiga stunder när vår lilla tjej är med.

Det känns som att jag har missat att skriva ner en massa händelser, men det händer å andra sidan flera små under varje dag, så hur ska man kunna få med allt?


Snart, om bara 3 dagar är vår lilla tjej 5 månader, tiden bara springer iväg!


Inga kommentarer: