torsdag 5 april 2012

Påskfirande

I år firas Påsken i dagarna fyra och den första dagen var idag, hos farfar och Katja! Vi bjöds på grillad korv och frisk luft i ett mindre fint väder, men vad gör det när man har trevligt sällskap? Saga busade på och visade upp sina senaste färdigheter; stå på alla fyra och svaja fram och tillbaka samt ligga på mage och kravla omkring. Stolt som en tupp blir man ju över alla små steg framåt i utvecklingen!

Hon blir bättre och bättre på gå-stolen och börjar även försöka dra sig upp så fort hon har något eller någon att klättra på. Vi sänkte ner spjälsängen till botten nu för att det inte ska råka hända en olycka, för snart, snart kan hon nog ställa sig upp på egen hand. Något jag har glömt att nämna är att Saga skakar på huvudet och ler när man säger "Mjau!", en lustig egenhet som farmor kom på när hon satt barnvakt åt henne. Himla gulligt, men ingen vet varför..?

I morgon åker vi till Sollefteå igen för att fira påsk hos mormor och morfar. Då blir det påskmiddag på lördag och så kommer kusinerna Tess och Theo och hälsar på, det ser vi fram emot! På måndag åker vi till farmor och Tommy och äter lite mer påskmat, mums! På tal om farmor så kom hon förbi idag med mer fina kläder till Saga! En rosa klänning med tillhörande byxor (strl 74) samt en vit sommarklänning med tillhörande underbyxor (strl 80) som hon kan ha till sommaren, så himla gulligt! Längtar till hon kan ha alla fina sommarkläder hon fått!

Korvgrillning hos Farfar & Katja tillsammans med
Daniel, Amanda, Sofia, Jonas och Lucas (vovven)! 


Tre generationer:
Pontus, Saga & Kenneth
Alex hälsade på ikväll, alltid lika
intressant är hans klocka, som Saga
försöker få loss från hans arm.
Vill stå upp!


För snart ett år sedan, på just skärtorsdag förlovade vi oss, men vi firar inte förrän den 21/4 i år! 
Glad (s)kärtorsdag!

Inga kommentarer: